Moda

2015 Yaz Sezonuna Çiçekli Elbiseler Damgasını Vuruyor

 

2015 Yaz Sezonuna Çiçekli Elbiseler Damgasını Vuruyor

Bir kadına en çok yakışan kıyafetlerin başında, hiç şüphesiz elbiseler gelir. Kadının cazibesini ve zarafetini en güzel, elbiseler yansıtır.

2015 Yaz Elbise Modelleri içerisinde çiçekli elbiselerin şıklığı hemen dikkatleri çekiyor. Tam da yaza uygun olarak kullanılan kumaşlarla, cıvıl cıvıl bir tarz yakalandığı dikkatlerden kaçmıyor.

Büyük veya küçük desenleri ile çiçekli elbiseler, hem çok güzel hem de son derece zarif. İnsanın enerjisini yükselten, pozitif duygular hissetmesine de neden olan bu elbiseler, hemen hemen tüm kadınlar tarafından beğeniliyor.

Çiçek desenleri, ya çok büyük temalarda ya da minik çiçek temaları ile kullanılmış. Her ne şekilde olursa olsun, çiçekli elbise modelleri oldukça göz alıcı.

İşte size, bu yaza damgasını vuracak çiçek desenli elbise modelleri.

Uzun çiçekli elbiseler

Bileklere kadar uzanan elbiseler bu yaz oldukça moda. Beli büzgülü ve korsajlı modeller oldukça şık ve zarif. Genellikle askılı veya sıfır kollu olan uzun çiçekli elbiseler, kadınların hem sıcaktan bunalmamasını hem de şık olmasını sağlayacak.

Bu elbise modelleri ile, babetler, sandaletler ve parmak arası ayakkabılar oldukça şık bir görüntü sağlıyor. Büyük ve kumaş çantalar, bu elbiselerin en güzel tamamlayıcısıdır. Takı olarak ise, küçük küpeler ve ince iplerden oluşan deri bileklikler kullanılabilir.

Kısa çiçekli elbiseler

Bu yaz sokaklarda birçok genç kızın üzerinde göreceğimiz kısa çiçekli elbiseler, tam anlamı ile bıcır bıcır bir görüntü sağlıyor. Pilili ve kloş modeller ile dar elbise modelleri, en çok beğenilen elbiseler arasında yer alıyor. Sırtı açık modellerde ise, dozunda bir açıklığın korunduğu görülüyor. Boyundan bağlamalı modeller, oldukça popüler ve idealı parçalar. Hem günlük hem de özel günlerde giyilebilen bu elbiselerle, tam anlamı ile stil yaratabilirsiniz.

Çiçekli elbiselerde kullanılan keten ve pamuklu kumaşlar sayesinde, vücudunuz hava alacak, oldukça rahat edeceksiniz.

Abiye çiçekli elbiseler

Çiçek desenlerinin, abiye elbiselere de yansıdığını, modellere cazibeli bir hava kattığını söyleyebiliriz. Çiçekli Abiye elbiseler de, genellikle büyük çiçek desenleri kullanılmakla birlik, ufak çiçeklerinde olduğu görülüyor. Straplez veya sırt dekolteli olan elbiselerle, bulunduğunuz ortamda tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Bu tarz elbise modellerinde, genellikle saten ve krep saten ile şifonun birlikte kullanıldığı görülüyor.

Çiçek desenli abiye elbiseler, zarif topuklu ayakkabılarla ve portföy çantalarla kombinleniyor. Aksesuar olarak ise, çiçek desenlerinin elbiseye oldukça hareket katmasından ötürü, sade bir kolye veya bileklik kullanılması daha iyi bir seçim olacaktır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu