Moda

2014 Beyaz Bayan Elbise Modelleri

Yaz aylarının sıcak olmasından dolayı kıyafetlerde en çok tercih edilen renk olan beyaz şimdide elbiseler üzerinde kadınlara sunuluyor. Sıcaklardan korunmanın kolay yollarından olan beyaz aynı zamanda zarafetin ve şıklığında bir nevi simgesi olarak bilinir. Ortaya çıkarılan şık duruşun daha da kuvvetli olmasını sağlayan beyaz elbise modelleri bu yıl kadınların gözdesi olma yolunda birbirinden farklı çizgilere sahip.

2014 Beyaz Bayan Elbise Modelleri
2014 Beyaz Bayan Elbise Modelleri

Oldukça rahat kombin edilebilen beyaz bayan elbiseleri moda tasarımcıları tarafından en çok önerilen renk ve modeller arasında yer alıyor. Günümüz modası içerisinde de geniş yer bulan beyaz bayan elbiseleri sayesinde uzun yıllardır aradığınız şıklığı ver rahatlığı bir arada bulabileceksiniz.

2014 Beyaz Bayan Elbise Modelleri
2014 Beyaz Bayan Elbise Modelleri

Vazgeçilmez Beyaz Elbise

Genellikle yaz aylarında en çok tercih edilen modellerden olan sıfır kol ve etekli elbiseleri beyaz renk içerisinde de bulmak mümkün. Şıklığı dana çok ön planda tutan bu renk etek ve sıfır kol ile kullanıldığında daha da zarafetli bir model ortaya çıkarabiliyor. Aklınızda yer alan güzelliği bir adım daha belirginleştirmek için kullanabileceğiniz beyaz elbise saflığın ve temizliğin simgesi olmasının yanı sıra en moda kıyafetler arasında da ilk sırada geliyor.

Rahat ve kullanışlı olan beyaz bayan elbiseleri sayesinde sıcaklarda çok zorlanmadan şıklığı ve saflığı taşımak oldukça kolay. Kalitenin ve yeni çizgilerin kullanıldığı beyaz bayan elbiseleri 2014 yılında yine göz kamaştırıcı çizgilerle karşınızda.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Beyaz giymenin çok avantajları var. Zarif ve daha modern gösteriyor bana göre. Ve beyaz saflığı ve temizliği anlatıyor. Son zamanlar da beyaz kıyafetlerden çok beyaz elbiselerinde daha çok artığını görebiliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu