Moda

2015 ETNİK DESEN MODASI

2015 ETNİK DESEN MODASI

2015 yaz sezonun en trend deseninini etnik desenler olduğu tartışılamaz. Hemen her yerde gördüğümüz etnik desenler çok şık görüntülerin oluşmasını sağlamakta. Etnik desenleri hemen her tarzdaki bayanlar kullanabilir. Her tarza rahatlıkla uygulanabilecek bir trend. Ancak; etnik desenleri doğru kullanmak gerekir. Doğru kullanılmadığı takdirde şıklığı bırakın, rüküşlüğe sebep olur. Etnik desenleri doğru kullanmaktaki ilk şart ise; sadece bir deseni kullanmanız. Yani; kullancağınız birden fazla desen çok rüküş görüntüler oluşturacaktır.Tabi; kullanılabilir. Ama; bunun dozunu doğru ayarlayabilmek için biraz üstat olmak gerekir. Moda üstadı. Tek bir deseni kullanmak ise öyle zor değildir.

Örneğin; etnik deseni bu senenin başka trend ürünleri olan yüksek bel pantolon, kısa bluz, hırka ile meç edelim. Yüksek bel koyu renk bir pantolonun üzerine, mini beyaz dar bir bluz ya da büstiyer giyin ve üzerine etnik desenlere sahip uzun bir hırka tercih edin. Böyle bir kombin ile 2015 trendlerini üstünüzde taşınırken, çok şık görüntülere de şahit olacaksınız. Bir başka kombin önerimiz ise kesinlikle etnik desenli ispanyol paça pantolonlardır. Bu etnik desenli ispanyol pantolonlarının taşıması zor olduğu gibi, kombinlemesi de zordur. Etnik desenli ispanyol pantolonlarını az fazlanız olsa dahi kullanmayın. Çünkü, 1 kilo fazlayı 4 kilo fazla olarak gösterecektir. Bu pantolonların hippi tarzının yansıttığını unutmayın ve diğer parçaları da hippi tarzında seçin. Bu tarz pantolonu en çok tamamlayan parça ise saça alından bağlanacak banttır.

Eğer; etnik desenli birkaç parçayı bir arada kullanmak istiyorsanız. Takılarla yapmalısınız bunu. Çanta, kolye, küpe olarak yapabilirsiniz birkaç parçadan oluşan etnik desen kombininizi. Kıyafetlerde yapmak ise oldukça zordur. Misal, bir moda dergisinde görmüştüm. Omuz kısmı etnik desenli olan ancak omuz dışında düz bir kumaşa sahip olan bluz ile bir jean kombinlenmiş. Jean de ise paçalarında bluz deseninden etnik desenler vardı. Sizde böyle bir kombin yapabilirsiniz.

Şık olmak zordur ama şıklığınızın daim olmasını dilerim. Esen kalın.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu