Diyet

Lahana Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır, Zayıflatır Mı?

Lahana Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır, Zayıflatır Mı? Lahana diyeti haftada 5 kilo vermenin yoludur. Peki, bu diyet nasıl yapılır? Hangi yiyeceklere ihtiyaç duyulur?

Lahana Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır, Zayıflatır Mı? Lahana diyeti ile kısa süre içinde zayıflama imkanı bulacaksınız. Bunun için uygulama aşamasında hem doğru hareket etmek gerekiyor hem de direkt olarak lahana diyetinin uygulanmasında dikkatli olmak gerekiyor. Sizin için önerilere göre hareket ederek, verilen aşamaları titiz bir şeklide uygulayarak kilo vermek üzere harekete geçmenizi öneriyoruz.

Lahana Diyeti İçin 7 Gün

7 günlük bir program ile lahana diyeti nasıl yapılır sorunuzu yanıtlıyoruz. Bu diyeti uygulama aşamasında önerilere göre hareket ederek hemen zayıflayabilirsiniz. Verilen detaylara uymanız durumunda kısa süre içinde kilo verebilirseniz.

1.Gün: Lahana çorbası diyetinin ilk gününde sadece meyve tüketilmesi gerekiyor. Muzun dışında istediğiniz başka bir meyveyi yiyerek güne başlayabilirsiniz. Meyvenin yanı sıra lahana çorbası tüketimi de ilk gün bolca olmalıdır.

2.Gün: Bezelye, kuru fasulye ve mısır tüketebilirsiniz. Akşam yemeğinde büyük boy bir patates yiyebilirsiniz. Ancak lahana diyetinin ikinci günü hiç meyve yememeniz gerekiyor.

3.Gün: Patates dışında dilediğiniz kadar sebze ve meyve yiyebileceğiniz gündür. Lahana çorbasını yine gün boyu tüketerek açlığı bastırın.

4.Gün: 8 adet muzla beraber istediğiniz kadar yağsız süt ve lahana çorbası içmeniz yeterlidir.

5.Gün: Lahana diyetinin beşinci günü 300-500 gram et, 6 adet domates tüketimi isteniyor. Günde en az 6-8 bardak su içmeniz ise mutlaka yapmanız gerekenler arasında. Lahana diyetinin beşinci günü lahana çorbasından en az bir kase içmeniz önemlidir. Et yerine derisi alınmış tavuk veya balık yiyerek açlığı bastırabilirsiniz.

6.Gün: Bugün patates tüketimi sınırlandırılmıştır. Et ve sebze yiyebilirsiniz. Bugün en az 1 kase lahana çorbası içerek, zayıflama etkisini alın.

7.Gün: Diyetinizin son günü de lahana çorbası ile güne başlayın. Esmer pirinç, düşük kalorili meyve ve sebze gün içinde yiyebilecekleriniz arasında. Alkol, diyet kola ve karbonhidratlı içecekler ise yasak.

Sunulan önerilere göre hareket etmeniz durumunda, 7 günde 5 kilo vermek mümkün olacak. Lahana diyeti ile hızlı bir şekilde kilo verme avantajını kaçırmayın.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu