Moda

2015 Bayan Sandalet Modelleri

Bayan Sandalet

Bu sezon özellikle bayanlar için en çok tercih edilen yazlık sandalet modellerinde son derece şık pek çok stil dikkat çekiyor. Yazlık sandalet modellerinde gladyatör modeller hem topuklu hem de düz modeller de bir hayli popüler. Bu sezonun bayan sandalet modellerinde öne çıkan stilleri taşlı modeller şeklinde de son derece iddialı görünümler de karşımıza çıkıyor. Yazlık sandalet modellerinde özellikle bu sezonun dikkat çeken stilleri açık renkli modeller şeklinde oluyor.

Desenli Sandalet Modelleri

2015 sandalet modellerinde özellikle bayan koleksiyonlarında öne çıkan renkler; bej, gri, kahverengi, siyah, mavi gibi renkler şeklinde oluyor. Bayan sandalet modellerinde son derece popüler ve dikkat çeken bantlı sandalet modelleri özellikle bilekten bantlı ve parmak üstü bantlı şekilleriyle favori modeller arasında. Bu sezon ayrıca desenli bayan sandalet modelleri son derece popüler modeller arasında yer alıyor. Leopar desenli ve yılan derisi desenli sandaletler yeni sezonun en çok tercih edilen şık sandalet stilleri arasında yer almakta.

Topuklu Sandalet Modelleri

Yazlık ayakkabı modellerinde ayrıca bayanların şık ve iddialı görünmek için tercih ettikleri topuklu sandalet modelleri daha çok kalın topuklu modelleriyle yeni sezonda tüm markaların sandalet koleksiyonlarında son derece ön plana çıkmakta. Siz de hem şık hem de serin tutacak yazlık ayakkabı modelleri arıyorsanız topuklu sandalet modellerini kesinlikle tercih edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu