Moda

2014-2015 Sonbahar/Kış  Jean Trendleri

Son zamanlarda trendler açısından oldukça bolluk yaşanmaktadır. Bu sonbahar ve kışın trendleri arasından oldukça sade ve klasik kesimler yer almaktadır. Jean Diyince de aklımıza zaten bu tip tarzda kesimler gelmektedir. Özellikle Skinny tarzı dikkatimizi çekmektedir ve genellikle yüksek belli skinny tarzı kullanılmaktadır. Tayt tarzını da iyi yansıtan jeggings tarzı pantolonlarda gittikçe popülerleşmektedir.

2014-2015 Sonbahar/Kış  Jean Trendleri
2014-2015 Sonbahar/Kış  Jean Trendleri

Jean Çeşitleri ve Satışı

Jean tarzı yüksek belli kesimler kullanılmakta ama kısa paça tarzı Jeanlar de kullanım açısından büyük bir kitleye hizmet etmektedir. Altına botlarla kombinleyen insanlarımız, oldukça şık ve güzel bir görünüm elde etmişlerdir. Bot tarzı giyim seven insanların da bu sezon Jean tarzı klasikleri de seveceğe benziyor. Yırtık boyfriend giyim tarzı da bu sezona damgasını vuracağa benziyor. Hem yırtık Jean pantolonun trend olması ve boyfriend giyiminde gittikçe kullanıcısı olması bu ikiliyi kombinleyerek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

2014-2015 Sonbahar/Kış  Jean Trendleri
2014-2015 Sonbahar/Kış  Jean Trendleri

Geçmişten gelen yüksek belli Jean pantolonlar da günümüzde oldukça popülerdir. Geçmişi 1970’li yıllara dayanan yüksek belli Jean pantolonlar sunduğu nostaljik bir şıklık ile gözlerimizi kamaştırıyor. Ayrıca Jean deyince koyu ve renkli pantolonlar olarak ikiye ayırabiliriz. Bu ikili son zamanlarda oldukça popüler ve müşteri kitlesine sahiptir. Gittikçe moda akımına dönüşen Jean kullanımı insanların ihtiyaçları karşılaması açısından oldukça elverişli bir marka haline dönüşmüştür. Giyim mağazalarından veya stok sorunu yaşamadan zahmetsiz bir şekilde internet ortamından siparişinizi verebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu